Van boekrol naar boek

1 min leestijd

[pro-player width=’620′ height=’380′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=xFAWR6hzZek[/pro-player]

Hoe een monnik het boek ontdekte. Grappig filmpje dat ik gemaild kreeg via een Evangelisatie Nieuwsmail. Helaas geen Engels of Nederlands, maar de titels doen het op zich prima. En ja, de gelijkenis met een internetter is erg groot. Vandaar… Rianne is ook niet zo’n enorme held met Internet. Maar toch is ze e-coach voor Agapè. Een echte held. Die van cultuur overstapt van de brief naar het toetsenbord. Ik heb al het een en ander aan filmpjes verzameld op YouTube. Je kan ze vinden via deze link. Als jij ook echte aanraders heb, ik hou me aanbevolen. Nog een goede tip: BestOfYouTube.com. Op deze kan je je ook abonneren via iTunes. Is de beste PodCast van dit moment.