Vriendenbrief

4 min leestijd

nieuwsbriefGisterenavond hebben we onze nieuwsbrief verstuurd. Je kunt hem hieronder helemaal vinden. Met deze vriendenbrief houden we onze “achterban” (wat een vreemd woord eigenlijk) op de hoogte van het reilen en zeilen van de familie. In deze nieuwsbrief het laatste nieuws wat betreft onze verhuisplannen waar we middenin zitten. Spannend maar erg goed!

Het tweede zijn de plannen die we hebben voor het komende jaar met Internet Bediening binnen Agapè. Dit jaar willen we duizenden mensen bereiken. En met Gods genade zal het ons lukken. Want iedereen moet weten dat God van mensen houdt!

Als je op “lees verder” klik dan krijg je de tekst te lezen van onze laatste nieuwsbrief.

Luisteren en volgen
Leven met God kent twee hele belangrijke dingen: luisteren naar God en Zijn aanwijzingen volgen. Dat willen we steeds doen. Samen met God op weg gaan. Bij Agapè, als gezin, persoonlijk.

Een belangrijk proces waar we op dit moment in zitten is het proces van alles durven achter te laten om God te volgen. We hebben van onze hemelse Vader begrepen dat we naar Doetinchem kunnen gaan om daar mee te bouwen aan de gemeente waar we al bijna twee jaar meedraaien. In het spreken, onderwijs en aanbidding. Er komt wel heel wat bij kijken: huis verkopen, nieuw huis kopen, financiële zaken regelen, plannen maken voor een nieuwe school, alles doorspreken met de kids. Want de stap zal voor hen wel het grootste worden. Zoals het plan er nu uitziet (u begrijpt dat dat voortdurend in beweging is) gaan we rond de zomer vertrekken naar het centrum van de Achterhoek. Wilt u met ons meebidden in dit proces?

12.500
Drie weken geleden hebben we als Mediateam van Agapè een soort startdag gehad. Op deze dag hebben we als team samen de plannen en doelen voor 2007 doorgesproken. Met elkaar en met God. Bijzonder hoor om met een clubje van een paar man lekker een gebedswandeling te maken. Tijdens deze wandeling door het bos bidden we met elkaar dan hardop en leggen we alle plannen en persoonlijke dingen aan God voor.
We werken aan het mooiste stuk werk in het Koninkrijk. Zo vinden we dat. Afgelopen jaar hebben we 2.500 nieuwe contacten opgedaan via onze Internet bediening. 2.500 emailadressen. Achter elk adres schuilt een persoon. 900 van hen gaven aan voor de eerste keer hun hart aan Jezus te hebben gegeven. We zijn hier zo enorm blij mee!
Dit komende jaar durven we met God een grote stap te maken. We bidden en werken voor 12.500 mensen die met ons contact gaan opnemen via onze Internetsites. Natuurlijk is het hierbij zo dat als de Heer het huis niet bouwt we vergeefs zwoegen. God heeft een droom waar Hij alles voor over had. Hij had er Zijn liefste Zoon voor over. Omdat Hij ernaar verlangt om mensen in Zijn armen te sluiten. We vinden het gaaf om met God mee te mogen werken!

E-coaching
Rianne heeft sinds januari de smaak te pakken met e-coachen. Dagelijks ligt er een bericht te wachten waar ze op mag reageren omdat iemand voor de 1e keer of opnieuw het gebed van overgave heeft gebeden.  Heel bijzonder om iemand die “vers” gelooft, het verschil met de dag ervoor uit te leggen. Je hele leven verandert; dat is het moment dat iemand gaat léven.

Levi
Hoe het met Levi gaat? We vragen het hem zelf: het gaat goed op school. Hij vind de bouwhoek heel erg leuk, en buitenspelen. Hij groeit zó hard, want hij eet soms 3 boterhammen bij het ontbijt en nu is z’n fiets alweer klein. Levi zit sinds januari op kleutergym. Hij kan heel erg hard rennen en gewoon goed meegymen.  Hij heeft er erg veel plezier in.

Rhodé
Hoe het met Rhodé gaat? Goed, zegt ze. Deze week is er op school een projectweek over “Tijd”. Ze moest een klok maken van papier, en een kalender, ook een bezoekje aan het kaasmuseum in ons eigen dorp zat erbij. Nu als afsluiting voor de vakantie de verjaardag van de juffen vieren. En dan een weekje lekker vrij!

Spreken
De spreekagenda is behoorlijk gevuld. Met mooie gelegenheden om te spreken in verschillende gemeenten. In jeugdkerken, baptistengemeente, gereformeerde kerk, evangeliegemeente, bijbelstudiegroep… Het mooiste is om Goed Nieuws te brengen bij mensen die het nog nooit hebben gehoord. Het houdt je geestelijk lekker vitaal om mensen naar Jezus te leiden. Een absolute aanrader!

Groeten van
Wouter en Rianne / Rhodé en Levi