Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Getuigenis Online

12 maart 2007

[pro-player width=’620′ height=’475′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=QpR5OoAm73c[/pro-player]

Tijdens de Agapè conferentie hebben we van verschillende collega’s 60 seconden opnamen gemaakt. Indrukwekkende getuigenissen en bijzondere manieren voor de uitleg van het Goede Nieuws. Op dit filmpje is Gijsbert Pellegrom aan het woord. Hij heeft verschillende shoots gedaan. Ook een waarin hij een getuigenis geeft van hoe hij is omgegaan met het verlies van zijn eerste vrouw. Ik bid dat deze getuigenissen en opnamen anderen zullen helpen om God persoonlijk te leren kennen. 

De grootste opbrengst van onze actie van vorige week was toch wel dat de Agapè medewerkers aan de slag zijn gegaan om zelf na te denken over hun eigen verhaal. Want iedereen heeft een verhaal die de wereld kan veranderen. De restrictie van 60 seconden was een lastige, omdat de klassieke evangelist veel meer tijd tot zijn beschikking heeft. Leuk, mooi. Athletes in Action (de sporttak van Agapè) gaat ook aan de slag met het idee. Altijd goed, toch?!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Getuigenis Online

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0