Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Gods liefde in beweging

5 maart 2007

[pro-player width=’620′ height=’475′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=M0xe4y02UKE[/pro-player]

Anderhalve week geleden met ik met Mark de Boer op stap geweest in Rotterdam. Daar is dit filmpje uitgerold. Wat is Agapè en wat willen we, waarvoor voelen we ons geroepen. Het filmpje zal morgen op de conferentie van Agapè worden vertoond. We hebben gefilmd in Rotterdam omdat dat een stad is waarin al veel van het Agapè werk is gestart. Met het gebedshuis, met evangelisatie op de Erasmus universiteit, met initiatieven bij de professionals.

Dinsdag tot en met donderdag zullen we als Agapè collega’s bij elkaar zijn in De Bron in Dalfsen. Drie dagen om ons te concentreren op de nieuwe koers die we als Agapè hebben gekozen, elkaar bemoedigen, opgebouwd worden.

Als Internet team hebben we een zgn. “60 seconds contest” uitgeschreven. Het is een hele uitdaging om in 60 seconden iemand de hoofdlijn van het Evangelie uit te leggen of in 60 seconden een getuigenis te geven. ‘k Ben benieuwd. Het resultaat zal op de verschillende websites te zien zijn. Zoals op www.IkzoekGod.nl.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Gods liefde in beweging

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0