Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

iJesus - Jezus online

19 maart 2007

ijesusZojuist in de testfase gelanceerd: www.iJesus.nl. Op deze site is de Jesusfilm helemaal beschikbaar voor op je iPod. De Jesusfilm heeft nog steeds niet aankracht verloren. Het verhaal van jezus blijft nog steeds impact hebben. Op dit moment zijn we ook begonnen met het traject om de Jesusfilm helemaal te nasynchroniseren, oftewel helemaal Nederlands gesproken te maken. Dat is belangrijk voor o.a. de kinderversie van deze film. Voor kinderen onder de 10 is het lastig om de ondertitels mee te lezen. Een volledig Nederlands gesproken versie kan het verhaal van Jezus dicht bij kinderen brengen. Aan wie kan je nu eigenlijk beter het Goede Nieuws brengen als zij??! Het is een hele toer om het voor elkaar te krijgen en het proces is wel wat ingewikkeld. Maar we doen het zodat iedereen de kans krijgt om God persoonlijk te leren kennen!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

iJesus – Jezus online

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0