iJesus – Jezus online

1 min leestijd

ijesusZojuist in de testfase gelanceerd: www.iJesus.nl. Op deze site is de Jesusfilm helemaal beschikbaar voor op je iPod. De Jesusfilm heeft nog steeds niet aankracht verloren. Het verhaal van jezus blijft nog steeds impact hebben. Op dit moment zijn we ook begonnen met het traject om de Jesusfilm helemaal te nasynchroniseren, oftewel helemaal Nederlands gesproken te maken. Dat is belangrijk voor o.a. de kinderversie van deze film. Voor kinderen onder de 10 is het lastig om de ondertitels mee te lezen. Een volledig Nederlands gesproken versie kan het verhaal van Jezus dicht bij kinderen brengen. Aan wie kan je nu eigenlijk beter het Goede Nieuws brengen als zij??! Het is een hele toer om het voor elkaar te krijgen en het proces is wel wat ingewikkeld. Maar we doen het zodat iedereen de kans krijgt om God persoonlijk te leren kennen!