Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

IkzoekWouter.tk

29 maart 2007

campingYes… de Jezus leeftijd behaald: 33 jaar. Met vanmorgen als special natuurlijk een ontbijtje op bed met het hele gezin met een vers croissant. Heerlijk. Ondertussen traditie in huize van der Toorn.

Op het kantoor aangekomen: de verassing is www.IkzoekWouter.tk. Ja, van je collega’s moet je het hebben. Lachen mannen! Ik kom eraan en hou je vast. Want met ingang van april mag / kan ik eindelijk de verantwoordelijkheid voor afdeling communicatie overdragen. Een idee waar ik nog even aan moet wennen, maar ik heb het gevoel dat het wellicht een van de mooiere cadeautjes is.

Komend weekend staat een weekendje weg gepland. Ook traditie om minimaal een weekend per jaar samen met Rianne eruit te gaan. We hebben er zin in.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

IkzoekWouter.tk

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0