Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Afsluiting Conferentie

19 april 2007

bangkok1Vanavond hebben we de afsluiting gehad van een bijzondere conferentie. Met een paar hele absolute highlights. De belangrijkste is wel de ontmoeting met een Vietnamese broeder die in zijn dagelijkse leven te maken heeft met onderdrukkig van het communistische regime. Hij is lid van een ondergrondse kerk. Hij vertelde dat vorige week voor de eerste keer ze een outreach hebben gehad in de hoofdstad. 150 studenten plus 50 christen studenten kwamen samen om te praten over “de liefde van God”. Het was al een wonder dat het uiteindelijk werd toegestaan. Hij vertelde dat 20 studenten Jezus accepteerden aan het eind van deze meeting rond de paasdagen. Wow, God is ook juist hier bezig. ‘k Heb diep respect voor deze broeder die moet lijden om Christus’ wil.

Daarnaast kunnen we vanuit West-Europa ook deze landen helpen om via Internet mensen te bereiken die anders niet te bereiken zijn. We bidden voor openingen en mogelijkheden. En ik denk dat we ook maar gaan bidden voor een verdubbeling van het team in Nederland zodat we meer landen kunnen helpen het Goede Nieuws van Jezus Christus te vertellen.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Afsluiting Conferentie

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0