Bangkok Update

1 min leestijd

Bangkok DiscussieIk schrijf even een korte update tijdens een seminar over Internet Marketing. Hoe krijg je mensen op je site zodat je ze jouw boodschap kan overbrengen. Nu willen we niets verkopen maar willen we juist mensen het Goede Nieuws van Jezus Christus brengen.

De avonden tijdens deze conferentie is niet gepland. Er is een zgn. "café" waar je kan rondhangen, internetten, discussiëren. En dat hebben we dan ook uitgebreid gedaan. Ideeën uitwisselen, vragen stellen, leren van de ander. Een van de landen waar ik bijzonder enthousiast over ben is Canada. Zij hebben een bijzonder volwassen Internet Ministry met de naam "TruthMedia". Hun visie en strategie lijkt erg op onze visie en strategie. En dat is erg mooi, omdat Nederland en Canada de grootste visionaire bijdrage leveren aan de conferentie. Doris Beck is de "interactive director", verantwoordelijk voor chat bijbelstudies, e-learning, etc. Heel gaaf. Daar gaan we ook naartoe. Startend met (wsch) een tweewekelijkse gebedschat met het team en de vrijwilligers voor Internet Ministry in Nederland. We staan aan het begin van iets heel erg groots. Gods Koninkrijk wordt gebouwd.