Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Bangkok verkenning

15 april 2007

electronic_bangkokVanmorgen (locale tijd) aangekomen in Bangkok. Heb slechts een uurtje geslapen, maar ga proberen de hele dag door te stomen om morgen gelijk van m’n jetlek ;) af te zijn. Ben vanmorgen gelijk maar naar de zgn. Weekend Market gegaan met een paar collega’s. Een enorm oppervlak met overdekte kraampjes, warm, benauwd. Maar erg leuk. Het is het Thaise Nieuwjaar. Dat wordt gevierd door elkaar nat te spuiten of meel te gooien. Erg grappig. Iedereen doet mee.

Ben ook in een enorm gebouw geweest met zes etages vol met electronica (zie foto). Allemaal kleine winkeltjes (op 2 grote winkels na) bomvol met apparatuur of (illegale) software, DVD’s en mp3’s. Allemaal mannetjes klampen de mensen aan om je over te halen om bij hen DVD’s af te nemen. ‘k Had trouwens verwacht dat electronica hier een stuk goedkoper zou zijn als in Nederland, maar dat blijkt zeker niet het geval. Zeker niet als je Internet een beetje kent.

Vanavond beginen we met de eerste plenaire sessie. Morgenochtend zal ik de aftrap geven met het eerste seminar over een overzicht van Internet Ministry. Het is een beetje de toon zetten. Collega’s van over de hele wereld zijn hierheen gekomen. ‘k Hoop dat we veel inspiratie kunnen opdoen en een stap voorwaarts maken in Internet Ministry.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Bangkok verkenning

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0