Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

iJesus reloaded

6 april 2007

[pro-player width=’620′ height=’475′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=dp_5t_HJVZE[/pro-player]

Dit persbericht hebben we gisteren vanuit Agapè uitgestuurd:

“Nog maar twee weken heeft Agapè de Jesusfilm beschikbaar gemaakt als 13-delige podcast en nu al staat deze in de top in de categorie Religie & Spiritualiteit in iTunes. Dat Jezus nog lang niet heeft afgedaan blijkt steeds weer. En dat deze film, die in bijna 1000 talen beschikbaar is, nog steeds aanspreekt, blijkt ook maar weer.
Via de bijbehorende website iJesus.nl is de film te downloaden en is meer informatie te vinden. Via deze site en via de uitleg in iTunes worden mensen doorverwezen naar de website IkzoekGod.nl als men wil doorpraten naar aanleiding van de film.”

De link wordt al op verschillende plekken opgepakt zoals IKONPodcastInfo.nl. Ik hoop vandaag door nog veel meer. Jezus is hot! Het mag weer. Zaterdagavond komt trouwens The Passion of The Christ weer op TV (RTL5). 22:00 uur. Meer info over The Passion op TheLife.nl.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

iJesus reloaded

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0