iJesus reloaded

1 min leestijd

[pro-player width=’620′ height=’475′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=dp_5t_HJVZE[/pro-player]

Dit persbericht hebben we gisteren vanuit Agapè uitgestuurd:

“Nog maar twee weken heeft Agapè de Jesusfilm beschikbaar gemaakt als 13-delige podcast en nu al staat deze in de top in de categorie Religie & Spiritualiteit in iTunes. Dat Jezus nog lang niet heeft afgedaan blijkt steeds weer. En dat deze film, die in bijna 1000 talen beschikbaar is, nog steeds aanspreekt, blijkt ook maar weer.
Via de bijbehorende website iJesus.nl is de film te downloaden en is meer informatie te vinden. Via deze site en via de uitleg in iTunes worden mensen doorverwezen naar de website IkzoekGod.nl als men wil doorpraten naar aanleiding van de film.”

De link wordt al op verschillende plekken opgepakt zoals IKONPodcastInfo.nl. Ik hoop vandaag door nog veel meer. Jezus is hot! Het mag weer. Zaterdagavond komt trouwens The Passion of The Christ weer op TV (RTL5). 22:00 uur. Meer info over The Passion op TheLife.nl.