Terug in Nederland

1 min leestijd

bangkokVrijdag ben ik nog de hele dag met Matthias (collega uit Zwitserland) in Bangkok geweest. Een beetje de toerist uitgehangen. Wat een gave, dynamische stad. Maar als je even een paar straten verder loop dan kom je, net als op de foto hiernaast, in erg arme delen terecht. Dat waren de mensen daar ook niet echt gewend geloof ik. Ze keken wel erg vreemd naar die twee lange Europeanen.
De vliegreis was niet echt je-van-het. Zat naast een duidelijk beschonken nederlands stel. Met als hoogtepunt: mijn buurvrouw had gerookt in het vliegtuig op het toilet. En maar ontkennen. Brrr, ik heb gepoogd me wat af te sluiten, te slapen, met m’n iPod op muziek en studies luisteren. Ben zeker nog niet over mijn jet lag heen. Morgen ochtend spreken in mijn eigen gemeente. Ben benieuwd, na ruim een half jaar.

Btw, heb een facebook account geopend. Klik hier. En als je zelf een account aanmaak, ik wil je vriend wel zijn. Trouwens, ‘k heb ook mijn spreekagenda en andere zaken voor de agenda, toegevoegd aan het menu. Klik hier.