Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Virginia en Campus Crusade

17 april 2007

virginiaGisterenavond keek ik naar CNN toen het verhaal uit Virginia bekend werd. Op het moment van inschakelen was er nog sprake van waarschijnlijk één slachtoffer. Vanmorgen stond de teller op 33. En kregen we hier in Bangkok ook het bericht dat onder de slachtoffers in ieder geval 2 Agapè / Campus Crusade for Christ studenten bij betrokken zijn. Wow, toen kwam het wel even dichterbij. We hebben hier een gebedstijd gehad voor de collega’s die op deze campus in Virginia werken. Bill Bright heeft een citaat dat hier op neer komt: “een menselijke tragedie kan Gods mogelijkheid zijn”. Daar bidden we ook voor, dat juist in deze donkere tijd het licht van Jezus en van een liefdevolle God zal schijnen. En dat studenten hun toevlucht gaan zoeken bij Hem.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Virginia en Campus Crusade

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0