Virginia en Campus Crusade

1 min leestijd

virginiaGisterenavond keek ik naar CNN toen het verhaal uit Virginia bekend werd. Op het moment van inschakelen was er nog sprake van waarschijnlijk één slachtoffer. Vanmorgen stond de teller op 33. En kregen we hier in Bangkok ook het bericht dat onder de slachtoffers in ieder geval 2 Agapè / Campus Crusade for Christ studenten bij betrokken zijn. Wow, toen kwam het wel even dichterbij. We hebben hier een gebedstijd gehad voor de collega’s die op deze campus in Virginia werken. Bill Bright heeft een citaat dat hier op neer komt: “een menselijke tragedie kan Gods mogelijkheid zijn”. Daar bidden we ook voor, dat juist in deze donkere tijd het licht van Jezus en van een liefdevolle God zal schijnen. En dat studenten hun toevlucht gaan zoeken bij Hem.