Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Vlak voor vertrek

13 april 2007

laptop_handVlak voor vertrek nog een korte krabbel. Zaterdag vertrek ik voor een week richting Bangkok, Thailand voor de jaarlijkste conferentie van Internet Ministry. De zgn. MinistryNet Conferentie. Dit is een conferentie van Campus Crusade for Christ, onze wereldwijde organisatie. Op maandag en dinsdag moet ik seminars geven en verder is er veel tijd voor inspiratie, ontmoeting en nog meer van dat soort zaken. Als West-Europa (en in het bijzonder Nederland) kunnen we bijdragen aan het werk wereldwijd. Dat is gaaf!! Trouwens, we zijn bezig om de website www.IkzoekGod.nl te upgraden. Wellicht als je klikt zie je de vernieuwde website.

Vanuit Thailand zal ik proberen regelmatig te posten op de site. Dusse, we blijven connected!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Vlak voor vertrek

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0