Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Mijn eigen e-learning

21 mei 2007

e-learningDe volgende stap voor de Agapè internet bediening wordt het implementeren van e-Learning in de bediening. Denk aan het aanbieden van een discipelschapscursus voor mensen die God net hebben leren kennen. Niet iedereen is in de gelegenheid of krijgt de kans om te groeien in een goede “groei-groep”, een “nieuw-gelovigen-groep”. We bereiden een cursus voor die zo iemand helpt om in 10 weken te leren over de basis van het christelijk geloof. Met thema’s als “vergeving”, “bidden”, “nieuwe identiteit”, “Bijbel lezen”, “de Heilige Geest”, etc. 10 weken wordt een nieuw gelovige gekoppeld met een coach die naast “de cursist” gaat staan in dit proces.

Om onszelf hands-on-ervaring te laten opdoen doen we als team mee aan een e-course over “e-Learning”. Grappig hoor. En heel erg leerzaam. Het wordt een intensief proces om te komen tot deze cursus. Maar als mijn gevoel het goed heeft, zou dit een grote impact in het Koninkrijk van God kunnen hebben. We kunnen veel mensen helpen om een gezonde start en een stevig fundament te geven.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Mijn eigen e-learning

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0