Updeetje

1 min leestijd

Desktop IkzoekGod.nlHoe schrijf je dat eigenlijk? Nou ja, maakt niet zoveel uit. ‘k Ben behoorlijk enthousiast over de laatste verbeteringen die we hebben doorgevoerd op IkzoekGod.nl. Het responspercentage is gestegen van 1,15% in de eerste maanden naar 1,77% ná de update. Wat we precies hebben gedaan? Nou, misschien is het gewoon al het kleine bij elkaar en vooral, het langzaamaan verbeteren. Zoals iets veranderen aan de content, toevoegen van nieuwe content (zoals nieuwe getuigenissen), knoppen aanpassen (we hebben standaard knoppen onderaan de pagina’s erbij gezet). Zoiets heet zoekmachineoptimalisatie (leuk woord voor scrabble, al past het denk ik niet op het bord). En het heeft dus absoluut zijn effect! Zo krijgen we kwalitatief contact met mensen die op zoek zijn naar God.