Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Updeetje

14 mei 2007

Desktop IkzoekGod.nlHoe schrijf je dat eigenlijk? Nou ja, maakt niet zoveel uit. 'k Ben behoorlijk enthousiast over de laatste verbeteringen die we hebben doorgevoerd op IkzoekGod.nl. Het responspercentage is gestegen van 1,15% in de eerste maanden naar 1,77% ná de update. Wat we precies hebben gedaan? Nou, misschien is het gewoon al het kleine bij elkaar en vooral, het langzaamaan verbeteren. Zoals iets veranderen aan de content, toevoegen van nieuwe content (zoals nieuwe getuigenissen), knoppen aanpassen (we hebben standaard knoppen onderaan de pagina's erbij gezet). Zoiets heet zoekmachineoptimalisatie (leuk woord voor scrabble, al past het denk ik niet op het bord). En het heeft dus absoluut zijn effect! Zo krijgen we kwalitatief contact met mensen die op zoek zijn naar God.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Updeetje

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0