Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Ik heb de stem van Jezus gehoord!!!

29 juni 2007

jezus in de bootIk heb de stem van Jezus gehoord. Jazeker. Indrukwekkend!! Nederlands, gewoon Nederlands. Moest er wel aan wennen. Want dit was me nog niet eerder overkomen op deze manier.

Het gebeurde gisteren. We zijn momenteel bezig om de film “Jesus” helemaal Nederlandstalig te maken. Tot nu toe was alleen de commentaar stem in het Nederlands en de rest was nog gewoon in het Engels. Met een project van twee weken hopen we de hele film in het Nederlands beschikbaar te hebben. Na de opnamen moet er nog weken aan worden gewerkt om de kwaliteit voldoende te maken, afmixen, etc. Maar, uiteindelijk zullen we zo rond de herfst de nieuwe versies beschikbaar krijgen. Ik ben erg enthousiast. Om het te vieren hebben we een nieuwe portal site gemaakt, www.overjezus.nl. Tja, ik denk dat ik steeds meer een Jezusfreak wordt. Maar dat is toch niet erg hè?!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Ik heb de stem van Jezus gehoord!!!

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0