Ik heb de stem van Jezus gehoord!!!

1 min leestijd

jezus in de bootIk heb de stem van Jezus gehoord. Jazeker. Indrukwekkend!! Nederlands, gewoon Nederlands. Moest er wel aan wennen. Want dit was me nog niet eerder overkomen op deze manier.

Het gebeurde gisteren. We zijn momenteel bezig om de film “Jesus” helemaal Nederlandstalig te maken. Tot nu toe was alleen de commentaar stem in het Nederlands en de rest was nog gewoon in het Engels. Met een project van twee weken hopen we de hele film in het Nederlands beschikbaar te hebben. Na de opnamen moet er nog weken aan worden gewerkt om de kwaliteit voldoende te maken, afmixen, etc. Maar, uiteindelijk zullen we zo rond de herfst de nieuwe versies beschikbaar krijgen. Ik ben erg enthousiast. Om het te vieren hebben we een nieuwe portal site gemaakt, www.overjezus.nl. Tja, ik denk dat ik steeds meer een Jezusfreak wordt. Maar dat is toch niet erg hè?!