Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Afscheid nemen bestaat niet

1 juli 2007

deilhorst 52Vanmorgen hebben we een bijzondere dienst gehad in baptistengemeente Ichthus. Het leek of het World Vision koor er speciaal voor ons was. Dat was natuurlijk niet zo. We hebben officieel nu afscheid genomen van een gemeente waar we bijna 10 jaar ons thuis hadden. Een tijd waarin wij en de gemeente zijn veranderd. Gek hoor, het wordt allemaal anders. Straks een nieuw thuis in Doetinchem, ook qua gemeente. Tja, het gaat in het leven om God vertrouwen en volgen. En je vertrouwen kan groot zijn als de God waarop je vertrouwt ook groot is. Iedere dag met Hem op weg. Hij heeft ons leven voorbereid. En wij kunnen in dat leven wandelen. Efeze 2:10.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Afscheid nemen bestaat niet

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0