Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Blaren en eeltbultjes

22 juli 2007

klussen deilhorstDe eerste maratonweek van het klussen zit erop. Even een dagje thuis om mijn handen wat rust te geven. Na een week schroeven van houtbalken, monteren van koperen leidingen, PVC plakken, etc, zitten er aardig wat blaren en eeltbultjes extra op mijn handen. Maarrrr, het wordt erg mooi! De zolder is de grote klus. Dinsdag hebben we deze helemaal kaal gemaakt, daarna aan de slag om een slaapkamer, studeerhoek en extra douche te maken.

Gek hoor, het is dan nu eindelijk zover. We hebben hier maanden naar uitgekeken. Het went al een beetje, al zijn juist nu ook heel veel mensen op vakantie. Nog vier weken, en dan komt de vrachtwagen die alles naar ons nieuwe stek brengt.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Blaren en eeltbultjes

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0