Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Jezusfilm in Nederlands

10 juli 2007

[

Gisteren heb ik de hele middag naar de Jezusfilm gekeken. Hiernaast een heel klein fragmentje met m’n mobieltje opgenomen. Slechte kwaliteit, maar wel om een idee te geven over de nieuwe stemmen. De opnamen van de Nederlandse stemmen is afgerond en we moesten de finale beoordeling doen. Van 1 uur tot 6 uur met kleine tussenpozen de film bekeken, kleine details besproken. De recordings worden meegenomen naar Amerika waar alles helemaal wordt afgemixt en afgewerkt. Richting eind van het najaar zullen we kunnen beschikken over de nieuwe versie. Nu wordt het plannen maken voor de lancering, de producten, nieuw design, aanverwante evangelisatietools, etc. Het wordt mooi. En voor wie het nog niet weet, we hebben als Nederlandse ministry de beste kwaliteit streaming Jesusfilm (grotendeels Engels gesproken), klik hier.

Hier nog een klein filmpje uit de studio. De man naast de laptop is onze collega uit de USA. Hij is, samen met een collega, ruim twee weken in Nederland geweest voor dit project. Een topper voor hen, omdat nagenoeg alle nieuwe talen die worden opgenomen kleine talen zijn met weinig technische middelen en weinig tot geen professionals. Zoals het “Ho”, de 1000ste taal die beschikbaar is gekomen voor de film. Een Indiaas dialect.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Jezusfilm in Nederlands

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0