Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Snacks en schroeven

27 juli 2007

klussen deilhorstNog geen nieuwe foto’s online… Moet het namelijk stellen met een ouderwetse inbelverbinding. Goed om wat geduld te oefenen ;) Als het goed is (…) begin volgende week ADSL op het nieuwe adres. We krijgen rgelmatig leuke verrassingen met mensen die even komen helpen of snacks komen langsbrengen. Coool!

Maarre, het gaat lekker vlot. De kamer van Levi is klaar, in de woonkamer wordt het steeds meer wat het moet worden, op dit moment is mijn schoonvader de nieuwe douche aan het tegelen, elektra op de zolder is voorbereid… De Velux dakramen zijn vandaag geleverd, en als het morgen niet al te dol wordt met het weer worden die dan geplaatst. Levi had het gevoel dat ie op vakantie was. Leuk, want dan wordt het een permanente vakantie. Al met al, we zijn lekker bezig. Al weet ik nu wel een heleboel meer spieren te vinden. Dat krijg je met die gekke bochtjes. Nog even… en dan kunnen we gasten wat fatsoenlijker verwelkomen.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Snacks en schroeven

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0