Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

TheGoal.nl

1 juli 2007

thegoal.nlHet is overuren maken, zo vlak voor de vakantie. We proberen een aantal zaken nog af te ronden voordat we een lange break krijgen. Peter (developper uit ons Internet team) slaapt daardoor weinig. Maar wees eerlijk, zijn producten zitten goed in elkaar. De laatste loot uit onze Internet familie is www.thegoal.nl, de nazorg site voor Athletes in Action. Het is nu nog een behoorlijke 1-op-1 copy van www.IkzoekGod.nl, maar dat zal in de loop van de tijd gaan wijzigen. Want we willen goede content erbij dat past bij sport, ontspanning, recreatie en de stad. Met maar één doel: zoveel mogelijk mensen de kans geven om Jezus te leren kennen!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

TheGoal.nl

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0