Het dak gaat eraf!!

1 min leestijd

dakramenLangzaam en zeker gaat het verder. De dakramen zijn geplaatst, de nieuwe douche is bijna klaar, de plafonds zitten erin, bijna alle aftimmering en isolatie ook. De schotten (voor de punten onder het dak) zijn ook geplaatst. Wow, het gaat goed. Het kost wel een berg energie. Maar het is wel gaaf om een nieuwe plek voor te bereiden. Heel wat mensen helpen ons met allerlei zaken. Namen? Floris, Age, Julia, Dick, Marianne, Niels, Jan, Daniëlle, Douwe, Ester, … En nog mensen waar we de naam niet of nauwelijks van kennen. We voelen ons gezegend.

Nog twee weken, en dan kunnen we mensen uitnodigen om een bak koffie te komen halen. Nog even geduld. Maar ik zie er wel naar uit!!

Er zijn trouwens nog wat nieuwe foto’s toegevoegd. Zie de publicatie hieronder.