Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Nieuwe studies online beschikbaar

30 september 2007

UitzichtHet is alweer een hele poos geleden dat ik de site heb bijgewerkt. Het zal wel te maken hebben met het feit dat we een nieuwe plek hebben in Doetinchem, en daarbij ook een nieuwe dynamiek in ons leven. Allereerst heb ik de achterstand weggewerkt wat betreft de studies die ik nog niet had live gezet. Bij deze, je kan ze allemaal vinden onder het menu “studies“. Ook dit seizoen gaat het spreken en het geven van studies gewoon door. Zodra ik weer wat beschikbaar heb, probeer ik het te publiceren. Dus, zit je veel in de auto, of moet je een boel in het huishouden doen, reis je veel… als je een mp3-speler, ipod, cd-speler oid hebt, kan je misschien eens een studie erdoorheen werken.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Nieuwe studies online beschikbaar

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0