Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Dagje Lego World

23 oktober 2007

legoworldHet was én weer tijd voor een vader – zoon dag én Levi had een dagje uit gekregen voor zijn verjaardag. En deze dag staat nu al in zijn top 2: een dagje LegoWorld in Zwolle. Levi heeft deze dag ontzettend gaaf gevonden. Het “vet cool” en “supergaaf” heeft hij om de vijf minuten wel ergens geroepen.

Met mij waren er nog duizenden papa’s en mama’s met hun kroost. Tja, ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook wel erg leuk vond om mijn hobby van vroeger weer zo te zien. Dat er mensen zijn die zoveel lego hebben, en daar zulke enorme bouwwerken van kunnen maken, daar kan ik niet tegenop. Check de foto’s, [ klik hier ].

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Dagje Lego World

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0