Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Teamtraining Agape

12 oktober 2007

pencilTwee dagen de hei op. Als je het gevoel hebt dat dat lekker relaxen is, ho maar. De afgelopen twee dagen ben ik samen met het Nederlandse Agapè Leidersteam getraind door een trainer van Xpand. O.a. aan de hand van de zogenaamde DISC test. Wat denk je: een hoge D (dominantie) en een hoge I (Invloed). Nou nou, een hele verrassing. Grapje, nee, heel herkenbaar. Het was erg goed om van elkaar als team te zien hoe we samen in elkaar zitten. Nu de follow-up van dit proces nog. Dat zal wel goed komen. Maar ja, discipline… Dat is niet het sterkste punt van een D en een I. En detailwerk ook al niet.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Teamtraining Agape

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0