Dagje studenten

1 min leestijd

keysGisteren heb ik een middagje meegelopen met de mensen die werken onder studenten in Rotterdam. Wat ontzettend leuk is dat. Aan de hand van het onderzoek naar geloof onder studenten kom je al snel tot een stevig gesprek. In Rotterdam zijn een aantal mensen bijna dagelijs bezig met deze activiteiten, naast het coachen en mentoren van studenten. Samen gaan we kijken of we mee kunnen bouwen aan deze bediening. Met internet, nieuwe materialen, etc. Er zijn concrete ideeën om te ontwikkelen. Dat heeft voor ons in het mediateam van Agapè hoge prioriteit. Hoe kunnen we bruggen slaan. En samen nog meer mensen Goed Nieuws brengen!

Ook de internationale beweging kijkt erg naar wat er allemaal komt. Nu maar hopen en bidden om voldoende mensen en capaciteit om alle dromen te kunnen verwezenlijken.