Goed Nieuws

1 min leestijd

nieuwstraat 52a verkochtGoed Nieuws 1: Zoals je kan zien op dit plaatje: het huis in Bodegraven is (nog onder voorbehoud) verkocht. We zijn er erg blij mee. Al is het ook wel zo eerlijk om te zeggen dat we ons niet veel zorgen erom hebben gemaakt. Het zou wel goed komen, en dat klopt.

Goed Nieuws 2: Vannacht kwam ik om half drie thuis na een avondje studie tijdens een jongerenweekend. Het thema was “hoop”. Naar aanleiding van het liedje “Geef mij je angst, ik geef je er hoop voor terug”. ’t Was cool, gewoon Goed Nieuws. Geloof in Jezus Christus maakt het grote verschil in veel dingen van het leven. Niet simplistisch… Maar alleen al de wetenschap dat de Schepper van Hemel en Aarde mij kent, op mij gericht is, mij liefheeft… Relax, waarom zou ik me zorgen maken. In Jezus hebben we hoop gekregen. In feite is het gewoon zo simpel: Jezus is mijn hoop!