Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Pleiaden

27 november 2007

pleiadenNet als de laatste dienst in onze kerk heb ik vandaag studie gegeven over “Aanbid Ik Ben”. Het deed me terugdenken aan mijn eerste “grotere preek” van een aantal jaren geleden. Ik had toen de gelegenheid om te spreken (voor mijn gevoel als broekkie) voor zo’n 700 jongeren tijdens de Opwekkingsconferentie. Toen al bezig geweest met de Pleiaden. Nu een hele preek of studie over de God de Is. Die alles maakte. Zijn Naam is HEER, de God die er is, die zal zijn en die niet veranderd!

Amos 5:8  De maker van de Plejaden en van Orion, hij die de diepe duisternis in morgenlicht verandert en de dag tot nacht verduistert, hij die het water van de zee bijeenroept en het uitstort over de aarde–zijn naam is HEER.

Download hier (rechter muisknop, klik op “save as”)

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Pleiaden

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0