Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Zwart gat

6 november 2007

galaxyEven wegdromen bij de grenzeloosheid van het heelal. Het brengt me iedere keer in een filosofische stemming. Praten over miljoenen lichtjaren afstand, miljarden sterren in onze kleine melkweg, die slechts één klein stukje is van de grote ruimte. Het fenomeen zwarte gaten die zoveel massa dragen dat het zelfs licht absorbeert. Überhaupt zien wij alleen maar geschiedenis als we ‘s nachts naar boven kijken. Licht dat duizenden, miljoenen jaren geleden is vertrokken van sterren die dus op miljoenen lichtjaren afstand staan… Reken even mee: 300.000 km per seconden. En dat miljoenen jaren. Snap jij het nog? Ach ja, komende zondag hebben we een aanbiddingsdienst in de kerk. Wat moet je anders, als je hierover nadenkt :)

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Zwart gat

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0