Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Waarom Kerst? week

18 december 2007

Waarom Kerst?De hele week lekker druk met Waarom Kerst? De 50.000 boekjes zijn allemaal verkocht en met name in deze week worden ze weggegeven aan andere mensen. Een leuk boekje dat gaat over een zakenman die een bijzondere ontmoeting heeft aan de diner tafel met een zekere Jezus. Alle stereotypen komen natuurlijk aan bod.

De website www.waaromkerst.nl loopt als een trein. Nu dagelijks ruim 1100 bezoekers!! Dat gaat erg goed. Zo krijgen nog meer mensen de kans om een Kerst te vieren zoals nooit tevoren. Namelijk een met écht Goed Nieuws. Jezus kwam tenslotte niet zomaar. Hij kwam om ons weer kinderen van God te maken. Wat dat is? Tja, dan moet je echt de site www.waaromkerst.nl eens doornemen. Want dat wordt daar helemaal uitgelegd.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Waarom Kerst? week

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0