Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

200 vrienden op Hyves.nl

21 januari 2008

200 vrienden op Hyves.nl Mèn, wat ben ik een grote vriend :D :D. Ben zojuist de 200 vrienden op Hyves.nl doorgeschoten. Terwijl de echte reden voor mij om met Hyves te starten was het onderzoeken van de effectiviteit van Social Networks in het onderhouden en verdiepen van contacten.
En wat blijkt: het werkt wel. Zeker de openingen van Hyves en andere social networks (zoal Facebook, die ik ook gebruik) met bijvoorbeeld RSS (creatov.nl loopt daardoor automatisch mee met mijn Hyves blog), extra applicaties enzo maken het wel erg gemakkelijk en simpel.
Laatst heb ik een mooi woord bedacht voor een zo simpel mogelijk concept dat wel werkt. Ik probeerde het in het Engels uit te leggen: “Stupid Simple”. Is niet een echte uitdrukking voor hen, maar iedereen blijkt te begrijpen wat het is. Dus bij deze een leuke optie voor het nieuwe groene boekje (Engelse versie dan).

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

200 vrienden op Hyves.nl

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0