200 vrienden op Hyves.nl

1 min leestijd

200 vrienden op Hyves.nl Mèn, wat ben ik een grote vriend :D :D. Ben zojuist de 200 vrienden op Hyves.nl doorgeschoten. Terwijl de echte reden voor mij om met Hyves te starten was het onderzoeken van de effectiviteit van Social Networks in het onderhouden en verdiepen van contacten.
En wat blijkt: het werkt wel. Zeker de openingen van Hyves en andere social networks (zoal Facebook, die ik ook gebruik) met bijvoorbeeld RSS (creatov.nl loopt daardoor automatisch mee met mijn Hyves blog), extra applicaties enzo maken het wel erg gemakkelijk en simpel.
Laatst heb ik een mooi woord bedacht voor een zo simpel mogelijk concept dat wel werkt. Ik probeerde het in het Engels uit te leggen: “Stupid Simple”. Is niet een echte uitdrukking voor hen, maar iedereen blijkt te begrijpen wat het is. Dus bij deze een leuke optie voor het nieuwe groene boekje (Engelse versie dan).