2008 wordt prachtig

1 min leestijd

Wouter en Rianne2008 wordt een prachtig jaar!! Dat was afgelopen jaar trouwens ook. Wel roerig. Want een jaar terug hebben we ons huis te koop gezet en een huis in Doetinchem gekocht. Ons eerste Oud en Nieuw was een heerlijk gezinsfeest. Levi kon het net niet tot 0:00 uur uithouden, maar het was een gaaf gezinsmoment. Onze voornemens voor 2008? Niet echt heel groots. Nou ja, een belangrijke is er wel voor mij: in de rust blijven. Als je daar uit gaat dan ebt creativiteit weg, de innerlijke rust, stabiliteit, overzicht, enzo. In het nieuwe jaar zal het er niet rustiger op worden wat werk betreft. Temeer het voornemen!

Rianne heeft trouwens ook een mooi voornemen: meer digitale ervaring. Het uitzoeken van een vakantiebestemming is er trouwens een goede reden voor. Misschien komt er ooit nog een Hyves account van. Je weet maar nooit.

2008 is nu al mooi. We zijn benieuwd wat er verder gaat komen. Maar dat komt best goed. God gaat mooie dingen doen. Komende zondag spreek ik in de eigen gemeente. Ik denk over "het genadejaar van de Heer". Vader God heeft een mooi plan, we gaan ons ernaar uitstrekken om het plan te bereiken!