Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Het beste verhaal ooit!

24 januari 2008

Cover DVD Het Waarom Pasen? project is ondertussen een dagtaak. Wel erg gaaf, want we zijn alles nu aan het afronden qua DVD ontwikkeling en artwork. Een complex maar gaaf idee. Wat komt er op de DVD? De familiefilm van “The story of Jesus”. Nederlands gesproken, erg leuk. Wat er in het boxje komt is een nieuw stripboekje van Willem de Vink, die in het kort (ik ben errug enthousiast erover) uitlegt wat het geloof in Jezus nu eigenlijk betekent. Het stripboekje komt ook als beeldverhaal. Een van de kinderen die in de Jezus film spreekt heeft het verhaaltje voorgelezen.
verder ben ik in blijde verwachting van een nieuwe song over Jezus. Gezongen door Kees Kraaijenoord en Angelique. Een eerlijk liedje dat nadenkt over Jezus. Hier werkt GMI aan. Met dit nieuwe liedje zullen we een videoclip ontwikkelen. Om kerken te helpen met hun eigen actie, maar ook om gewoon relevant te zijn in deze tijd. Met andere woorden: het is gaaf en het gaat nog gaver worden. Meer info over het project op WaaromPasen.nl/kerken.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Het beste verhaal ooit!

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0