Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

WaaromKerst.nl

1 januari 2008

 Waaromkerst.nl was een belangrijk element van onze Internet bediening van het afgelopen jaar. Eens de balans opmaken. Want de site heeft in een paar weken tijd  26.268 unieke bezoekers gezien! We hebben van deze bezoekers 5.392 keer het evangelie kunnen uitleggen door de pagina “God persoonlijk leren kennen“. Uiteindelijk zijn er 127 nazorg contacten uitgerold waar de vrijwilligers mee verder gaan.

Het komende jaar gaat stevig van start. Want Pasen is dit jaar erg vroeg. Begin Februari begint de 40 dagen voorbereidingsperiode voor Pasen alweer met Aswoensdag. We willen er klaar voor zijn, maar zullen er nog hard aan moeten  trekken!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

WaaromKerst.nl

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0