Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Verhaal achter het lied " Man van Nazareth"

22 februari 2008

[youtube width=”590″ height=”415″]http://www.youtube.com/watch?v=CymkLy-lYAc[/youtube]

De videoclip van ” Man van Nazareth” is nu helemaal af en vrijgegeven. Gepost op YouTube en gratis te downloaden via WaaromPasen.nl. Maar wat het nu precies met dit filmpje is, dat is soms lastig te zeggen. Hij is niet echt flitsend, vernieuwend, snel, etc. te noemen. Natuurlijk zit er een prachtig liedje achter, maar toch. Hoe komt het dat deze vier minuten je ziel lijken te raken (waar die ziel dan ook moge zitten, in ieder geval heel erg diep).

Dit liedje is in opdracht geschreven. Aanleiding was de Waarom Pasen? actie en de Jezus film. We wilden graag een eerlijk liedje over Jezus. Dus niet een typisch christelijk liedje in het worship genre. Maar een liedje dat op Radio 2 en Skyradio niet zou misstaan. Deze is eruit gekomen. We zijn er erg blij mee. Ik hoop dat veel mensen geraakt worden. De meeste mensen willen namelijk helemaal niet bepreekt worden. Maar wel geraakt door Jezus.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
3 Comments
  1. Anne Dekker

    Prachtig nummer. Ik kan alleen (niet verwonderlijk, na 5 jaar) de bladmuziek nergens meer terugvinden op internet. Is er een manier om deze nog te kunnen verkrijgen? Wil deze heel graag zingen tijdens een sing in met pasen. Groet, Anne (annedekker92 *apenstaartje* gmail.com)

  2. Diny Blank

    Van dit prachtige nummer was ook een backing track, is die ook nog ergens te krijgen?

Verhaal achter het lied ” Man van …

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
3