Verhaal achter het lied ” Man van Nazareth”

1 min leestijd

[youtube width=”590″ height=”415″]http://www.youtube.com/watch?v=CymkLy-lYAc[/youtube]

De videoclip van ” Man van Nazareth” is nu helemaal af en vrijgegeven. Gepost op YouTube en gratis te downloaden via WaaromPasen.nl. Maar wat het nu precies met dit filmpje is, dat is soms lastig te zeggen. Hij is niet echt flitsend, vernieuwend, snel, etc. te noemen. Natuurlijk zit er een prachtig liedje achter, maar toch. Hoe komt het dat deze vier minuten je ziel lijken te raken (waar die ziel dan ook moge zitten, in ieder geval heel erg diep).

Dit liedje is in opdracht geschreven. Aanleiding was de Waarom Pasen? actie en de Jezus film. We wilden graag een eerlijk liedje over Jezus. Dus niet een typisch christelijk liedje in het worship genre. Maar een liedje dat op Radio 2 en Skyradio niet zou misstaan. Deze is eruit gekomen. We zijn er erg blij mee. Ik hoop dat veel mensen geraakt worden. De meeste mensen willen namelijk helemaal niet bepreekt worden. Maar wel geraakt door Jezus.

3 reacties

  1. Diny Blank op 24-03-2015 om 19:17

    Van dit prachtige nummer was ook een backing track, is die ook nog ergens te krijgen?  2. Anne Dekker op 02-03-2013 om 18:41

    Prachtig nummer. Ik kan alleen (niet verwonderlijk, na 5 jaar) de bladmuziek nergens meer terugvinden op internet. Is er een manier om deze nog te kunnen verkrijgen? Wil deze heel graag zingen tijdens een sing in met pasen. Groet, Anne (annedekker92 *apenstaartje* gmail.com)