Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Waarom Pasen? update

14 februari 2008

Waarom Pasen? posterAlsof ik en het hele mediateam van Agapè niets anders meer doet: werken aan Waarom Pasen? Met alles erop en eraan. Vormgeving, technische voorbereidingen van de DVD, websites, marketing, informatie naar kerken en collega’s, nieuwe song, videoclip, filmpjes, etc. Het gaat echt supergaaf. We zijn klaar voor de grote klapper. Want iedereen moet Het Beste verhaal ooit horen!. Door de DVD te krijgen, de film te bekijken, het stripboekje te lezen…
We hebben een nieuwe song laten schrijven voor de film “Het verhaal van Jezus” onder de titel “Man van Nazareth”. Gezongen door Kees Kraaijenoord en Angelique. En… gratis te downloaden in deze speciale Waarom Pasen? actie. Dat kan je doen op de volgende link: WaaromPasen.nl/actie. Geniet ervan, doen wij namelijk ook! Het is een genot om met dit liedje an de slag te gaan. Het schalt de laatste week door het Agapè kantoor, iedereen zingt em mee. Nu jij nog. Iedereen mag het weten, dat Jezus de hoop is dat donker niet voorgoed zal zijn…

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Waarom Pasen? update

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0