Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Artikel in Zending Nú

25 maart 2008

Waarom Pasen? DVD

‘k Krijg net de laatste ‘Zending Nú’ op mijn bureau. Het thema van het laatste nummer gaat over ‘Het evangelie en de moderne media’, met een bijdrage over de Internet bediening van Agapè en de Jezus film. Met achtergrond van de website IkzoekGod.nl, de Waarom Pasen? actie, de Jezusfilm voor je iPod. Ik heb een scan van het artikel online gezet, [ klik hier ]. Meer informatie over het magazine is te vinden op [ deze link ].

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Artikel in Zending Nú

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0