Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Athletes in Action

31 maart 2008

Athletes in Action

Afgelopen vrijdag heb ik gesproken op de conferentie van Athletes in Action. Tijdens deze conferentie komen honderden jongeren die het verlangen hebben om voor God in beweging te komen. Mijn rol was de start speech. Voordat wij voor God in beweging komen moet je beseffen dat God in beweging kwam voor jou! Hij wil niet dat we hard voor Hem werken, maar gaf Zijn Zoon om ons te redden en ons Zijn kind te maken! Een artikel over de conferentie uit het Nederlands Dagblad, [ klik hier ].

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Athletes in Action

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0