Een diep religieuze niet gelovige spreekt

1 min leestijd

Waarom Pasen? poster

Net als het vorige berichtje, het is soms echt wel leuk om eens rond te kijken wat er zoals gebeurd op Internet. Zoals het berichtje op de site van “a deeply religious non believer”. Op een of andere manier wordt hij wel erg geraakt door Jezus. Ik vind het echt wel grappig, want zelf hebben ze het niet echt door. Waarom zou je zoveel tijd en energie steken in het ageren tegen Jezus? Even wat citaten:

Zo blijkt Jezus écht bestaan te hebben, kon hij heus wel over water lopen en is hij 100% zekerste weten wederopgestaan. Het graf van Jezus was namelijk verzegeld en werd toch leeg aangetroffen, wat dus bewijst dat Jezus niet alleen wonderbaarlijk weder op is gestaan maar ook dwars door granieten rotsen kon wandelen… Maar het wordt nog veel gekker: zo doet de EO middels deze voor iedereen inzichtelijke sites een dwingend beroep op ons, ons toch vooral te laten onderdrukken door Jezus, ons als nederige slaaf op te stellen, ons onder een volstrekt onbekende en onzichtbare heerschappij te stellen en, het staat er echt, “ons IK te onttronen”.