Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Evangelist krijgt advies

11 maart 2008

God Persoonlijk Kennen

Googlen is een van mijn dagelijkse werkzaamheden. Sommigen zullen er jaloers op zijn, maar je moet goed feeling houden met wat er in de breedte gebeurt op Internet. En hoe vindbaar zijn onze sites. Dan kom je wel leuke dingen tegen. Zoals het volgende artikel dat een leuke spiegel geeft aan evangelisten. Een communicatieadvies van haar zou me erg welkom zijn.

Hier komt ‘ie dan: Neen, lieve leesvrienden, niet ik zoek God. Maar als er een website voor bestaat, zal er vast ook wel een doelgroep zijn? Nou behoor ik niet tot die doelgroep, alhoewel ik op basis van die uitspraak voor de dame die ik in de trein tegenkwam, juist wel de doelgroep ben. Haar doelgroep

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Evangelist krijgt advies

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0