Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Kraakdagen voor Agapè

25 mei 2008

Agapè Intranet

Afgelopen vrijdag en zaterdag heb ik even met een collega wat Internet projecten gekraakt, zo te zeggen. Even buiten het kantoor, lekker thuis, doorwerken aan zaken waar we anders niet aan toe zouden komen. Belangrijkste is dat we even een setup voor Agapè Intranet hebben uitgewerkt. Het wordt wel mooi naar mijn idee. In een gesloten omgeving moeten de collega’s met elkaar kunnen communiceren over projecten, veranderingen, gebedsverzoeken en dankpunten. We hebben het intranet gebouwd op basis van Joomla (basis CMS waar de meeste van onze sites in zijn uitgewerkt) met een document manager, forum, blog, etc. Met andere woorden: de techniek staat, nu het gebruik ervan nog.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Kraakdagen voor Agapè

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0