Nieuw Ontwerp IkzoekGod.nl

1 min leestijd

Nieuw ontwerp IkzoekGod.nl

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een upgrade van onze verschillende sites, startend met IkzoekGod.nl. Belangrijkste doel is dat de site een duidelijker boodschap heeft bij entree op de site. De huidige site heeft veel verschillende informatieblokken die allemaal om aandacht vragen. In het nieuwe ontwerp is er een duidelijk verschil tussen de introductie en de verschillende opties. Een leuk element is het handgeschreven briefje in het artwork. Het is blijkbaar een trigger om te lezen. Dat is goed. Want nieuwsgierigheid is een goede reden om verder te gaan. In de komende weken werken we deze upgrade verder uit. Dat gaat samen op het de technische upgrade van het Content Management Systeem. Deze gaat van Joomla 1.0 naar 1.5. Het wordt een forse verbetering qua security en gebruiksvriendelijkheid.