Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Nieuw Ontwerp IkzoekGod.nl

26 mei 2008

Nieuw ontwerp IkzoekGod.nl

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een upgrade van onze verschillende sites, startend met IkzoekGod.nl. Belangrijkste doel is dat de site een duidelijker boodschap heeft bij entree op de site. De huidige site heeft veel verschillende informatieblokken die allemaal om aandacht vragen. In het nieuwe ontwerp is er een duidelijk verschil tussen de introductie en de verschillende opties. Een leuk element is het handgeschreven briefje in het artwork. Het is blijkbaar een trigger om te lezen. Dat is goed. Want nieuwsgierigheid is een goede reden om verder te gaan. In de komende weken werken we deze upgrade verder uit. Dat gaat samen op het de technische upgrade van het Content Management Systeem. Deze gaat van Joomla 1.0 naar 1.5. Het wordt een forse verbetering qua security en gebruiksvriendelijkheid.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Nieuw Ontwerp IkzoekGod.nl

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0