Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Shortmovie - Spin

25 mei 2008

Shortmovies, oftewel korte filmpjes (maar dat klinkt een beetje zielig) worden binnen Agapè veel gebruikt als een goede starter voor een gesprek. Van diepgraven naar doordenker, van grappig naar zwaar. In deze nieuwe sectie zal ik regelmatig nieuwe vindingen van YouTube posten. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Deze eerste vond ik erg gaaf. Onder de naam “Spin – God is a DJ” (niet iedereen is blij met deze naam) is dit filmpje uitgebracht. Wat beïnvloed allemaal gebeurtenissen van een dag. Een DJ blijkt met zijn draaitafel de tijd en de gebeurtenissen te kunnen beïnvloeden…

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Shortmovie – Spin

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0