Agapè Studenten Internet Concept

1 min leestijd

Studenten in gebed

Ik heb niet de exacte cijfers, maar als je weet hoeveel een gemiddelde student communiceert via Internet (email, chat, voip) dan is het ongelofelijk. Juist hierbij willen we graag aansluiten. We werken aan een concept waarbij een Agapè medewerker een eigen profiel krijgt. Een profiel met daarop informatie over de persoon zelf, een kort getuigenis, uitleg van het evangelie, en veel contact mogelijkheden.

Net vorige week kwam ik achter een interessant concept wat in de USA is geïmplementeerd: MeetTheProf.com. Op een of andere manier lijkt het hier een klein beetje op: iemand presenteert zichzelf en er is ruimte voor een getuigenis. Dit concept is voor christen professoren die op deze manier meer info over zichzelf geven voor studenten. Tja, en als God een belangrijke rol in je leven speelt dan vertel je dat ook gewoon, toch?

Ik hoop binnenkort meer udates te kunnen geven. Design zit in een belangrijke fase en aan de techische omgeving wordt hard gewerkt. Ben benieuwd. Want als het werkt zoals we het ons voorstellen, dan moet dit concept mensen die bijvoorbeeld werken op de universiteit als studentenwerker extra mogelijkheden krijgen om met mensen in contact te komen en mee op zoek te gaan naar God.