Discipelschap in fontart

1 min leestijd

Discipelschap

Je kan allerlei strategische concepten bedenken om te bouwen aan een plaatselijke kerk. Er zijn slimme plannen, marketing inspanningen, programma’s en dergelijke beschikbaar. Momenteel ben ik concreet aan het bouwen aan de gemeente in Doetinchem. Het risico is inderdaad een plan uit de kast trekken en gaan met die banaan. Toch blijft de meest revolutionaire aanpak, de aanpak die Jezus voordeed: je leven delen met anderen. Jezus had twaalf vrienden waar hij veel mee omging. En van hen nog drie die nog hechtere vrienden waren. Dit simpele voorbeeld is het beste om te volgen. En voor het bouwen aan een kerkelijke gemeente ligt de sleutel ook in deze simpele “aanpak”, als je dat al zo mag noemen. Ik zal binnenkort een document publiceren op de site die een uiteenzetting geeft voor discipelschap als basis van de gemeente. Voor nu deze “font-art”. Ik vond het wel leuk. Hier is de link naar de site waar je dat soort zaken kan maken, [ klik hier ].