Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Shortmovie - King of Kings

4 juni 2008

Proclameren, dat is echt zo’n christelijke term. Deze zag ik eens in een dienst en was er over verrast. Niet over de graphics enzo, dt voelt voor mij een beetje te christelijk (in-crowd). Maar het beschrijven van Jezus op een dergelijke creatieve manier maakte mij in ieder geval wel enthousiast. ‘k Ben benieuwd hoe jij het vindt

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Shortmovie – King of Kings

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0