Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Waarom? (kerst, pasen, pinksteren)

23 juni 2008

The Nativity Story

Het is echt nèt zomer geworden en jawel, we zitten al flink in de kerstsferen. Want het komende najaar zal de 4e Waarom Kerst? campagne worden gehouden. Het wordt een leuk proces. En we zitten nu al veel verder in het proces van ontwikkeling dan ooit. Dat betekent dat kerken meer tijd zullen krijgen voor een goede voorbereiding, dat ze eerder het product zullen zien en dat de levering ook eerder zal plaatsvinden. De afgelopen campagnes waren dat met name de opmerkingen. Wel, ze zijn niet voor niets geweest, want er wordt hard aan getrokken. Nog creatieve ideeën? Altijd welkom. Gewoon ff een opmerking posten. Dan kan je gewoon invloed hebben op het ontwikkelproces.

Het product zal dit jaar de film “The Nativity Story” zijn, de film die een paar jaar geleden in de bioscoop draaide. Een echte Kerst classic. En met deze film willen we het verhaal van Jezus vertellen: God die mens werd. Om vrede in onze onvrede te brengen!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Waarom? (kerst, pasen, pinksteren)

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0