Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

An Unspoken Plea

2 juli 2008

Een korte film over een gewone vrouw. Maar ze kijkt wel, vooral naar christenen. Want zij hebben “iets” wat zij niet heeft. En ze wil het eigenlijk ook niet weten. Althans, dat is wat ze laat merken. Een filmpje om te ondertitelen, misschien ga ik dat nog doen. Maarre, ik bleef er wel even over nadenken.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

An Unspoken Plea

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0