Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Klussen, Wii en Indiana Jones

3 augustus 2008

[pro-player width=’620′ height=’380′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=MlTw6K5qe24[/pro-player]

Het is volop vakantie. De eerste week stond vooral in het teken van… NU EVEN NIET!!! En dat is me prima bevallen. Gisteren naar de bouwmarkt geweest om te klussen. De buitenboel moet nog gedaan worden (kozijnen repareren, schilderen, en nog wat kleine klussen). Ik ben er geloof ik wel klaar voor. Nou goed, ik moet me er wel een beetje voor oppeppen.

Een andere prima vakantie besteding is de nieuwe LEGO Indiana Jones op de Wii. Wow, dat’s echt een leuk spel. Als je van de films houdt, dan zeker ook van dit game. Levi en Rhodé zijn er trouwens verdraaid goed in, dus ik moet erg mijn best doen om bij te blijven.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Klussen, Wii en Indiana Jones

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0